Vitamiinit ja auttaa lisäämään siittiöiden määrään

COMMENTS (2)
lisätä siittiöiden määrää

Älä anna miehesi tehdä kylpyammeet, suihkut, että on liian kuuma, kuluminen tiukat alusvaatteet, mene pyöräilyä, ota sauna-mitään, mikä voisi lisätä lämpötila noin hänen kiveksiä. Lisääminen kives lämpötila voi alentaa siittiöiden määrään. 

Ensimmäinen tapa lisätä siittiöiden määrä on luonnollisesti otettava joitakin ruokavalioon. Ruokavaliosi on myös kokonaisuutena, jalostamattomat elintarvikkeet. 

Parhaiten elintarvikkeiden käyttää parantaaksemme siittiöiden määrään luonnollisesti uskotaan olevan täysjyvätuotteita, palkokasveja, vegetables, hedelmät, pähkinät ja siemenet.

Lisäksi raaka-auringonkukansiemenet ja kurpitsansiemeniä on osoitettu auttaa miehen hedelmällisyyteen. On suositeltavaa, että mies, jolla on alhainen siittiöiden määrä syö 1 / 4 cup raaka auringonkukansiemeniä tai kurpitsansiemeniä joka päivä. Pitää kiinni luomuelintarvikkeiden ja välttämään huumeiden tai alkoholin kanssa saattaa myös pystyä auttamaan lisätä siittiöiden määrään luonnollisesti.

Tarkalleen analysoidaan ongelmia pieni määrä sperms, se todella antaa sinulle kohta VIEW ammatillisen omaan elämäntapaan ja auttaa sinua löytämään ratkaisun teidän konkreettisessa tapauksessa. 

Se ehdottaa, mitä pitäisi tehdä, kun haluat lisätä siittiöiden määrään ja lisätä mahdollisuuksia olla hedelmällistä. Minulle tämä kirja on A ja O, ja voin vain suositella sitä.

Näiden lisäksi vitamiineja, jotka voivat auttaa lisäämään siittiöiden määrään, on olemassa pari muuta ravintolisiä, joita on syytä tarkastella, jotka voivat auttaa lisäämään siittiöiden määrään samoin. 

Seleeni, ZInc, ja karnitiinin kaikki uskotaan auttamaan siittiöiden määrään. Lisäksi monet näistä vitamiinien ja muiden ravintolisien voi vain auttaa lisäämään siittiöiden määrään, he ehkä auttaa yhä siittiöiden liikkuvuutta sekä määrä kasvaa normaalia spermaa.

Myös lajikkeet vitamiinilisät, jotka voivat auttaa heikosti siittiöiden määrään. Ne ovat:

– C-vitamiini

– E-vitamiini

– B12-vitamiini seleeni

– Koentsyymi Q10 supplements! – sinkki täydentää! – Arginiini täydentää! – karnitiini täydentää käyttävät ravintolisiä, kuten C-vitamiinia, sinkkiä ja foolihappoa. 

Myös aminohappoja, kuten L-arginiini, L-glutamiini, L-glysiini, ja L-Tyrosine voi auttaa lisäämään siittiöiden määrään. On olemassa useita ruokavalioon, että mies, joka on alhainen siittiöiden määrä voi yrittää kasvattaa siittiöiden määrä, mukaan lukien useita yrttejä, että ihmiset ovat käyttäneet yrittää auttaa lisäämään siittiöiden maident ohella tai sijasta vitamiineja.

Lisäksi erektiostimulaattoreilla on tärkeä positiivinen rooli libidon lisäämisessä. Ne voivat auttaa suuresti intiimissä asioissa.

Ways voit lisätä siittiöiden määrään:

  1. Liikuntaa säännöllisesti. Kuntoilu PC lihasten avulla voit kuvata tarkemmin kuin koskaan ennen.
  2. Syö ravitsevaa ruokaa – ruokavalio, joka on vähän rasvaa ja paljon proteiinia, vihanneksia ja kokonaisia jyviä on hyväksi terveydelle ja teidän spermaa.
  3. Keskimoid lämmitys kivekset – käytä löysiä, puuvilla boxerit, Vältä kuumat kylvyt ja sauna.
  4. Hieronta elin kasviperäistä öljyä, joka parantaa verenkiertoa.
  5. Vähentää stressiä, jonka oppiminen rentoutumista tekniikoita – Mieli ja kehon terveitä säännöllisesti käytännössä jooga ja meditaatio.
Author: