Virtsarakon tauti

COMMENTS (1)
virtsarakon tulehdus

Neurologisesta rakko on sairaus, joka vaikuttaa sekä miehillä että naisilla, ja se voi johtua sairauden, vamman tai synnynnäisiä vikoja, jotka vaikuttavat aivojen, selkäytimen tai hermoja johtaa rakon. Neurologisesta virtsarakko aiheuttaa ongelmia hermot kuljettavat viestejä välillä virtsarakko ja aivot, joka johtaa menetykseen normaalin virtsarakon toiminnan valvonta.

Virtsarakon toiminta on yleensä automaattista, vaan säätelee aivoissa. Lopullinen päätös siitä, onkomitätöidä menetetään potilailla, joilla on neurologisesta virtsarakon ja oireet voivat vaihdella syy ja muut edellytykset. Tuntohermojen virtsarakon mielessä täyteys virtsarakon ja sitten aivojen ansiosta moottori hermoja käynnistää lihassupistusta virtsarakon seinämän lihaksia, joka pakottaa virtsaa ulos läpi urethera.

virtsarakon tauti

Neurologisesta rakon viittaa kunnossa Kun tämä signaali on keskeytetty tai poistettu käytöstä, yleensä johtuu sairaus hermoston system, aivokasvain tai muiden sairauksien aivojen, vammoja tai sairaus selkäytimen, ja olosuhteet, kuten selkärankahalkio. Joskus neurologisesta virtsarakon tapahtuu, kun leikkaus on lantion alueella. Neurologisesta virtsarakon antaa henkilölle virtsaamisvaikeudet ilman katetrin tai muiden ulkoisten menetelmällä.

On olemassa kahdenlaisia neurologisesta virtsarakon, yliaktiivinen eli nuija tai hyper-refleksiivinen virtsarakon ja aktiivisesti tai hypotoninen virtsarakon . Kanssa overactive rakko on usein ja hallitsematon vuotaa tai karkottamisen virtsaa virtsarakon ja yleensä vähentää rakon kapasiteetin. Tahtomattaan vapauttaa suuria määriä virtsaa tai jatkuvaa Dribbling pienet määrät ovat käynnissä terveysasiat ja aiheuttaa sosiaalista hämmennystä.

Kanssa aktiivisesti neurologisesta virtsarakko on erittäin suuri kapasiteetti virtsaan, koska sillä on taipumus liikaa. Tämä johtuu siitä, että ei ole normaalia supistukset, että rakko olisi, kun se minun Pitkän aikavälin johdon neurologisesta virtsarakon myös yksilön oman nesteen saanti, ei pelkästään määrä toteuttaa, mutta myös sen mukaan, kuinka usein otetaan vuonna nesteitä. Näin potilas voi olla tietoinen siitä, kun ne on tyhjentävät virtsarakon ja on vähemmän tapahtumien itsestään tyhjentäminen virtsarakon ja virtsa läikkyminen. Potilas voi myös opettaa käyttämään ulkoista painetta lihaksiin tai venyttämällä niin tyhjentävät virtsarakon on komento. Leikkaus on anotHänen käsittelytapa neurologisesta virtsarakon. Lääkärit voivat implantti ns puhallettavat sulkijalihaksen alalla virtsarakon.

On myös tärkeää, että potilailla, joilla on neurologisesta rakon jatkaa antibioottien siten vähentää tapahtumien infektion alalla virtsarakon, varsinkin jos hän käyttää ulkoista katetrin. Säännöllisesti checkups tarvitaan myös, jotta voidaan olla varmoja, ettei tällaista infektioita esiintyy.

Aina kuulla ymeidän lääkärille ennen kuin käytät tätä tietoa.

Tämä artikla on ravitsemuksellinen luonteeltaan ei pidä tulkita niin lääkäriin.

Author: