Viisi vaihetta Herpes Outbreak

COMMENTS (1)
sukupuolielinten herpeksen hoito

Herpes, kuten muut sairaudet, kehittyy vaiheittain. Ensimmäinen puhkeaminen on aina pahin. Tämä koskee ensimmäistä kertaa uhri kokee oireita. Herpes on elinikäinen sairaus eli sen jälkeen ensimmäisen epidemian jälkeen tauti puhkeaa. Herpes hyökkäys on viisi vaihetta, ja jokainen on ominaista eri oireita.

Alla on lyhyt kuvaus eri vaiheissa herpes puhkeaa.

Herpes: viisi vaihetta. 

  • Punoitus. Oiutbreak sukupuolielinten herpes on tyypillistä punoitusta ja ärsyttää ihoa alue, joka lopulta tulee kutiava, kivulias ja herkkä kosketus. 
  • Tulehdus. Turvotus seuraa koska tartunta-alueella tulehtuu. Kun tulehdus esiintyy, se tarkoittaa, että elimistön immuunijärjestelmä on vastata hyökkäykseen. Kuitenkin, turvotus ei aina tapahdu. Tämä reaktio on riippuvainen alue, jossa oireet ilmenevät.
  • Muodostaminen rakkuloita. Sukupuolielintenherpes on tunnusomaista pieni rakkuloita sukupuolielin tai alueen ympärille. Voi olla vain yksi läpipainopakkaus tai useita kattaa ihoalueille
  • Muuttaminen Wet haavaumat. Jälkeen rakkuloita tauon, mitä tuloksia on märkä haavaumat, jotka ovat raaka, matala ja erittäin kivulias. Wet haava näyttää aivan leikata vaikka joskus nesteet ulos. Voi olla vain yksi märkä haavaumia tai useita ryhmitellään yhteen.
  • Muodostaminen Dry sakkaa. Kun märkä haavaumatkuivua, rupia alkaa muodostua ja lopulta syksyllä, jos ei silmätikuksi. Regeneroitu iho on alttiina kun rupia pudota. Vaikka vielä punainen, se ei ole enää merkitystä. Tämä merkitsee loppuun herpes puhkeaa. 

Lähettävät Herpes. 

Jälkeen puhjennut, virus siirtyy lepotilassa vaiheessa, kunnes seuraava isku. Kun oireet eivät ole läsnä, tauti on sanottu olevan oireeton vaihe. Tätä vaiheessariski lähettämismaksu ei ole niin suuri kuin silloin, kun oireet ovat näkyviä.

Valitettavasti herpes on parantumaton. Vaikka on olemassa lääkkeitä hallinnoimaan epidemioita ja estää supistuminen, ihmisten pitäisi mennä paljon vaivaa suojautua tartunnan. Herpes kärsiville, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisia tulisi käyttää kondomia ja latex esteet, kuten patojen, vaikka oireet ovat poissa. Ei pitäisi täysin olla seksuaalisen kanssakäymisen epidemian aikana. 

On hyvin helppoa olla minänfected on herpes virus. Pidä mielessä, että ei ole esiintynyt, ei tarkoita sitä, ihmiset eivät saa tartunnan. Ole erityisen varovainen aina, oletko suojella itseäsi tartunnan tai olet herpes uhri itse.

Author: