Tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia

Suurimpaan osaan mieskunnon parantajista sekä muista lääkkeistä nousseisiin kysymyskiin löytyy vastaus täältä.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä tai haluat tietää lisää jostain myymästämme tuotteesta, lähetä meille sähköpostia.

 •     Kuinka jätän tilauksen?
 •     Mitä tapahtuu jätettyäni tilauksen?
 •     Mitkä maksuvaihtoehdot ovat käytettävissä?
 •     Mitkä ovat toimitushintanne ja -ehtonne?
 •     Kuinka pitkä on tilauksen peruutusaika?
 •     Millaiset ovat turvallisuus- ja yksityisyyspolitiikkanne?
 •     Kuinka pystyn vastaanottamaan sähköpostinne?
 •     Mitä voin odottaa verkkoneuvonnasta?
 •     Onko reseptilääkkeiden myynti verkkokaupassa laillista?
 •     Mitä eroa on geneerisellä ja merkkilääkkeellä?
 •     Miksi geneeriset lääkkeet ovat paljon halvempia?
 •     Voinko palauttaa lääkkeet saadakseni rahani takaisin?
 •     Kuinka voin saada ilmaisia bonuksia tilatessani säännöllisesti?
 •     Millaista laatua geneeriset lääkkeet ovat?
 •     Mikseivät geneeriset- ja merkkilääkkeet näytä samoilta, vaikka niissä on samat valmistusaineet?
 •     Mitä jos tilaukseni jää tulliin?

Kuinka jätän tilauksen?

Kun olet valinnut haluamasi tuotteen, sinut ohjataan ensiksi ostokorillesi. Sieltä voit valita linkin \"Kassalle\" ja eteesi aukeaa SSL-suojattu tilauskaavake. Sähköpostiosoitteesi kirjoitettuasi sinulta kysytään toimitusosoitetta. Voit halutessasi täyttää sairaskertomuksen toimittaaksesi lisätietoja terveydentilastasi. Viimeisenä sinun pitää valita toimitus- ja maksutapa, ja sitten klikata \"Tallenna tilaus\". Seuraavaksi tiimimme käsittelee tilauksesi.

Mitä tapahtuu jätettyäni tilauksen?

Tilauksesi käsitellään. Maksun saatuamme tilauksesi valmistellaan ja lähetetään 24 tunnin kuluessa.

Tilauksestasi saat kolme sähköpostiviestiä:

    * tilausvahvistuksen
    * maksuvahvistuksen
    * lähetysvahvistuksen

Mitkä maksuvaihtoehdot ovat käytettävissä?

Hyväksymme MasterCardin, VISAn, American Expressin sekä tilisiirron. Kun maksu on suoritettu, tilauksesi lähetetään 24 tunnin kuluessa. Huomioi että tilisiirrossa kestää normaalisti kolme pankkipäivää. Luottokortilla maksetut tilaukset voidaan käsitellä samana päivänä.

Mitkä ovat toimitushintanne ja -ehtonne?

Toimituskulumme sisältyvät tuotteen hintaan. Mikäli tilauksesi on varmistettu, tilauksesi postitetaan 24 tunnin kuluessa. Toimitusaika riippuu sekä sinun että toimittajan sijainnista, sekä omasta maksuripeydestäsi. Yritämme saada tilaukset toimitettua kotiovellesi 4-6 työpäivän kuluessa. 4-6 työpäivän aikana lääkityksesi postitetaan ILMAISEN ilmapostin välityksellä, tai pikalähetyksenä erillismaksusta.

Emme käsittele tilauksia viikonloppuna. Mikäli jätät tilauksesi kello 15 jälkeen perjantaina, tilauksesi käsitellään seuraavana maanantaina.

Kuinka pitkä on tilauksen peruutusaika?

Kunhan tilaustasi ei olla keritty käsittelemään, voit perua sen.

Emme pysty perumaan jo toimitettua tilausta. Voit perua tilauksen ennen lähetystä lähettämällä sähköpostia, jonka otsikkorivillä on teksti \"Please Cancel Order\" sekä tilausnumero.

Emme pysty perumaan jo toimitettua tilausta. Emme käsittele tilauksia viikonloppuna. Mikäli jätät tilauksesi kello 15 jälkeen perjantaina, tilauksesi käsitellään seuraavana maanantaina.

Millaiset ovat turvallisuus- ja yksityisyyspolitiikkanne?

Yksityistietojesi suojaus on meille erityisen tärkeää. Tämän suhteen emme tee poikkeuksia. Verkkotilauslomakkeemme käyttää uusinta ja turvallisinta 256 bittistä SSL-salaukseen (Secure Socket Layer) perustuvaa suojausta. Kaikki yksityistiedot ja luottokorttinumerot siirretään parhaiten suojattuna ja erityistä varovaisuutta noudattaen. Järjestelmämme on myös varustettu luottokorttitietojen väärinkäytön varalta. Ilmiannamme valheellisesti käytettyjen korttien käyttäjät viranomaisille välittömästi!

Kuinka pystyn vastaanottamaan sähköpostinne?

Välillä asiakkaamme eivät pysty vastaanottamaan vahvistusviestejämme tai uutiskirjeitä, koska heidän sähköpostipalvelunsa tarjoaja estää sen. Alta löydät kaksi keinoa ongelman eliminointiin. Mikäli tarvitset lisää apua, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhelimitse.

Saatat päästä ongelmasta eroon näin:

    * 1.  Tarkista roskaposti-kansiosi. Mikäli siellä on lähettämämme viesti, raahaa ja pudota se varsinaiseen sähköpostilaatikkoosi.
    * 2. Mikäli sinulla on toinen sähköpostiosoite, lähetä viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen \"service[at] customer-support24.com\". Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä puhelimitse.

Mitä voin odottaa verkkoneuvonnasta?

Haluamme heti alkuun painottaa että verkkoneuvojamme eivät ole korvaamassa omaa lääkäriäsi. Henkilökuntamme pystyy vain kertomaan sinulle eri lääkityksistä ja näyttämään niiden erikoisominaisuuksia.

Asiakkaillemme, jotka haluavat tilata puhelimitse, uusimmat tarjoukset ovat aina ensimmäisenä tarjolla. Lisäksi pystyt selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet samantien.

Onko reseptilääkkeiden myynti verkkokaupassa laillista?

Internetin kehittyessä tarjoamaan terveydenhuoltopalveluita, organisaatiomme on ottanut osakseen lain noudattamisen, ja päättänyt jopa mennä vielä hieman pidemmälle. Kaikki apteekkimme ovat lisensoituja toimittamaan lääkityksiä ympäri maailman, ja työllistävät ammattimaisia farmaseutteja jotka voivat tarjota sinulle parhaan mahdollisen avun. Kaikki lääkkeet ostetaan laillisilta apteekeilta, joten voit olla varma että saat aivan samoja lääkkeitä joita myydään lähiapteekissasi.

Mitä eroa on geneerisellä ja merkkilääkkeellä?

Erot eivät ole suuret, mutta ne löytyvät nimestä ja hinnasta. Geneeristen lääkkeiden valmistajien ei tarvitse rahoittaa alkuperäistä lääketutkimusta joka todistaa lääkkeen turvallisuuden ja toimivuuden, joten he voivat valmistaa geneerisen version halvemmalla ja siirtää halvemmat valmistuskustannukset suoraan asiakkaiden hyväksi.

Miksi geneeriset lääkkeet ovat paljon halvempia?

Halvempi hinta johtuu lääkepatenteista. Läkityksen esittelyn jälkeen hallitukset suojelejat niitä patentein. Tänä aikana muut yritykset eivät voi markkinoida samaa lääkettä. Tämä takaa lääkkeen kehittäneelle yritykselle markkinat joiden tarkoituksena on kattaa lääkkeen tutkimukseen käytetyt varat. Mikäli patentti umpeutuu, muut lääkevalmistajat voivat anoa lupaa myydä geneerisiä valmisteita terveydenhuoltoviranomaisen suostumuksella. Koska näiden yritysten ei tarvitse enää sijoittaa rahaa tutkimustyöhön, kilpailijat pystyvät tuottamaan lääkettä 50-80% halvemmalla kuin merkkilääkkeen valmistaja.

Voinko palauttaa lääkkeet saadakseni rahani takaisin?

Et. Lakisääteisesti emme voi ottaa takaisin reseptilääkkeitä. Mikäli toimitus on kuitenkin matkalla vahingoittunut tai ei saapunut ollenkaan, toimitamme sinulle uuden omaan laskuumme, tai palautamme rahasi.

Kuinka voin saada ilmaisia bonuksia tilatessani säännöllisesti?

Tarjoamme säännöllisesti asiakkaillemme erikoistarjouksia uutiskirjeemme kautta, tai verkkokaupassamme. Tarkkaile sivuamme säännöllisesti ja pysy kuulolla!

Millaista laatua geneeriset lääkkeet ovat?

Laatu on määritelty \"farmaseuttisesti samaksi\" merkkilääkkeiden kanssa. Geneerisen lääkkeen pitää sisältää samat ainesosamäärät sekä aktiivisten ainesosien imukyvyn verenkiertoon. Joskus geneeriset lääkkeet saattavat erota värin tai ulkomuodon perusteella merkkilääkkeestä - nämä erot eivät kuitenkaan vaikuta itse lääkkeen tehoon, ja ovat johdannaisia markkinoinnin ja patenttien johdosta.

Mikseivät geneeriset- ja merkkilääkkeet näytä samoilta, vaikka niissä on samat valmistusaineet?

Patenttihallitus kieltää geneeristen lääkkeiden käyttävän samaa ulkomuotoa merkkilääkkeiden kanssa. Geneerisissä lääkkeissä on kuitenkin täysin samat ainesosat. Mutta väri, maku ja jotkin epäaktiiviset ainesosat saattavat erota.

Kaikkien lääkevalmistajien, niin merkki- kuin geneeristen lääkkeiden valmistajien, tuotantotilojen on täytettävä tarkat ja usein toistuvat tarkistukset jotka lääkevirasto suorittaa. Merkkilääkkeiden ja geneeristen lääkkeiden tuotannossa ei ole mitään eroja.

Mitä jos tilaukseni jää tulliin?

Mikäli lähetyksesi jää tulliin, sinulle ilmoitetaan asiasta. Tulli pyytää vastaanottajan tulemaan paikanpäälle ja antamaan heille luvan toimituksen avaamiseen. Toimituksen tutkittuaan he luovuttavat sen sinulle. Mikäli tilauksesi saamisessa on jotain ongelmia, ota meihin yhteyttä ja yritämme selvittää asian.