Sydämen ongelmat

COMMENTS (1)
sydänsairaus diabetes

Tietäen henkilökohtainen riski sydän on ensimmäinen askel ennaltaehkäisemisessä. Tämä riski on huomattavasti suurempi, jos sinulla on diabetes, korkea verenpaine tai korkeat kolesteroliarvot.

Monia riskitekijöitä, jotka vaikuttavat kehitykseen sydänsairauksia. Jos sinulla on 2 tai useampia riskitekijöitä, sinun riski sydäntautien on nelinkertaistunut. Kolme tai enemmän ja saat sydänsairauksien riskiä on 8-20-kertainen, jos sinulla ei ole riskitekijöitä lainkaan. Monet näistä riskitekijöistä ovat yhteydessä toisiinsa. On tärkeää tunnustaa ei-muutettavissa riskitekijöitä (riskitekijöitä ei voi muuttaa) ja muokattavissa riskitekijöitä (riskitekijät voi muuttaa).

Koska ylipainoisilla ja lihavilla on suuri riskitekijä sydänsairauksia. Tämä tekijä ei yksinään voi johtaa siihen, korkea verenpaine, korkea kolesteroli ja diabetes. Krooninen stressi voi myös aiheuttaa korkeaa verenpainetta tai verenpainetauti. Verenpaine lukemasta 140/90 pidetään koholla ja lisää riskiä sydän ongelmia.

Yli 4 miljoonaa Suomessa on diabetes ja 75% kaikista kuolemista liittyy diabeteksen aiheuttaman sydäntauti. Diabetes on sairaus, joka voi vahingoittaa artery seinät, kasvaa riski sairastua ateroskleroosiin. Diabetes, joka kaksinkertaistaa riskin sydänsairauden, se tapahtuu nuorten ikäryhmissä kuin aiemmat sukupolvet, pääasiassa siksi, kasvavaan ylipaino-ongelmaan.

Diabetes on vakava krooninen sairaus, joka ei tule suhtautua kevyesti.

Kolesteroli on eräänlainen rasvaa, joka on välttämätön ravintoaine oman kehon, mutta liian paljon tai ei tarpeeksi hyvä tyyppi lisää riskiä kovettumatauti verisuonia, mikä voi johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin. The paras tapa vähentää riskiä sydän on oltava terveellistä elämäntapaa. Mutta vähentää sydänsairauden on elinikäinen prosessi, ja meidän on ymmärrettävä, että sydän on suurin kuolinsyy sairauksien tänään.

Author: