Pysyviä hoidon siemennesteen vuotojen

COMMENTS (1)
sperma

Siemenneste vuoto tulokset samoin kuin se antaa merkki parasympaattisen hermoston heikentää asemaa, joka sillä pitää siemensyöksyä venttiili kiinni ja tällä hetkellä hallussaan erektio, on myös tulee seurauksena yli masturbaatio. Heikentynyt hermo joten ei kannata käsitellä erektion yli itsetyydytys myös laajasti vaikuttaa maksan ja hermoston toimintoja, ja nuorekas impotenssi, erektiohäiriöt ja myös sperman vuotoja. 

Siittiöiden vuoto on todella kysymys, kun se aiheuttaa siittiöiden vuotaa ulos Right peniksen että ilman asennusta. Siemenneste vuoto on merkki heikentyminen parasympaattisen seksuaalisen hermo, joka pitää siemensyöksyä venttiili kiinni ja pidä erektion. Lopulta ylläpitää erektio voi olla ongelma. Jos sperma ei kuulu kunnolla ei kulje eteenpäin vaivalloinen matka, epämuodostuneet siittiöt on yleinen syy miesten hedelmättömyyttä, ja voi olla myös yksi yleisimmistä syistä vähäinen liikkuvuus spermaa. 

Erektio ja pitkät prelüüdit

Henkilöille, joilla on heikko parasympaattisen seksuaalisen hermoja, 20-30 minuuttia esileikkiä voi valua niiden bioenergiaa. Erektio on kuin lamppu, joka jatkuvasti kuluttaa energiaa. Kun bioelectric jännite parasympaattisen hermoston vähissä, penis tulee ontuminen. Long Esileikki tarvitaan voimakas testosteroni puhkesi että palaa jatkuvasti veloittaa parasympaattisen erektio piiri. Muuten erektio menee ontumista tai mies ejaculate, kun pääsy tai pian sen jälkeen muutaman iskua.

Ihminen, matka järjestelmän kautta naisen päästä muna putosi munanjohtimissa ovat pieniä putkia. Mutta pieni mikroskooppisen siittiöitä, voidaan kilometriä pitkä! Kaikki sperma ei voi työntää saada läpi matkan, joka kuolee pois, ennen kuin he tekevät niin, ja jälleen, sperma on hyvin hauras aloittaa. Vähäinen liikkuvuus sperma ei voi olla yleisin syy hedelmättömyyttä miehillä, mutta se on quITE yhteistä, että jälleen kerran, lääkärit haluavat hallita voimavaroja niiden "pikku uimarit" voi varmasti tehdä matkaa kauemmin. Jos ei, vaihtoehtoisia käsite voi olla tarpeen tutkia.

Author: