Hedelmällisyys Ongelma

hedelmällisyys ongelma

1) 35 vuoden aikana se on vaikeaa, jos nainen on raskaana:

Joka kuukausi on todennäköistä, että nainen on raskaana, on 25% on 25 vuotta, 12% 30 vuotta ja 6% on 40 vuotta. Siten todennäköisyys tulla raskaaksi vähenee iän myötä, sillä hedelmällisyys vähenee vähitellen. Kohtalokas iässä se on vaikeaa olla raskaana on 35 vuotta.

2) olisi kuultava 6 kuukauden kuluttua sen vuoden epäonnistuneita:

On suositeltavaa ftai parit vierailla jälkeen vuoden epäonnistuneita. Kuitenkin, jos historia tai gynekologinen häiriö ja sekaannusta, on syytä tutustua jo 6 kuukautta. Tämä ehdotus, suositus koskee myös naiset yli 35 vuotta.

Kun on muutosten luonnollinen hedelmällisyys iän, mitähän on todennäköisyys raskauden naisilla, jotka käyttävät lääketieteellisesti avustettua lisääntymiseen?

Onnistumisprosentti koeputkihedelmöitys jokaiselle yritetäänyli 20% vuoden ikään saakka 37 vuotta ja 6-8% on 42 vuotta (ilman munasolun luovutusta).

Lopuksi lasku hedelmällisyyteen ikä on tärkeä ja kriittinen ikä on 35 vuotta. Toiseksi suurin osa raskauksista tapahtuu 6 kuukauden kuluessa, on syytä ottaa yhteys ilman raskauden yhden vuoden säännöllisesti yhteydessä, tai 6 kuukautta naisilla yli 35 tai jos naistentautien häiriöitä.

Mitä riskejä ja raskauden loppuvaiheessa, raskauden loppuvaiheessa, ja pregnancy monimutkainen. Raskaus on 40 vuotta: mitkä ovat riskit?

Kun raskausdiabetes, diabeteksen hoito. Ikään kehitys, enemmän riskejä raskauteen lisää. 

Kun lapset: lisääntynyt riski sikiön epämuodostumia, kasvun hidastumista, ennenaikaisuus, alhainen syntymäpaino.

äidille: suurentunut diabetes, kohonnut verenpaine, verenvuoto.

Toinen suuri riski, että emme saa unohtaa mainita eisaada lapsia.

Huomio diabetekseen ja sydän-ja verisuonitauteihin.

Diabetes: seulonta, seuranta ja diabeteksen hoidossa.Kahden isku lihavuuden! Muita oikeussuojakeinoja varten pari, jotka haluavat baby: Haluatko vauva? Foolihappoa vuosi etukäteen! Foolihappo on vitamiineja jota suositellaan naisille, jotka haluavat laittaa vauva tulossa, muutama viikko ennen hedelmöitystä.

Elintarvikkeiden rikkain folaatin ovat hiiva, muttasyömme vähän. Seuraaja pinaatti, melonia, pähkinät ja kypsytetään juustot (brie, sininen, vuohen …). Myös muut kasvikset keskimääräinen arvosanoja ovat erittäin mielenkiintoisia, koska syömme säännöllisesti ja suuria annoksia: lehtivihannekset (salaatit, endiivi, kaali ja purjo), vihreät pavut, herneet, retiisit ja parsaa. Myös: porkkanaa, tomaattia, sipulia, kurpitsa, maissi, paprika, sitrushedelmät, banaani, kiivi, marjat, päivämäärät, viikunat, omenat, päärynät,perunat, riisi, pasta, tuoreita maitotuotteita, munia, lihaa, kalaa, jne.

Korjaustoimenpiteitä varten viljavuutta Favor

Kun pari päättää, että nyt on aika olla vanhemmat joutuvat hedelmällisyyteen ongelmia useammin kuin luulemme. Neuvomme edistää hedelmällisyyttä ne parit, jotka ovat päättäneet tulla vanhemmaksi.

Kuvitella lapsi on teoriassa helppoa, mutta tosiasia on, että yhä useammat pariskunnat, joilla on vaikeuksia tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Täällä keskustelemme hedelmättömyyden syynä, mutta vinkkejä, jotka voivat hyödyntää kaikki ne parit, jotka ajattelevat, että on aika nostaa perheen.

Nämä muutokset osoittavat, että yritetään tasapainottaa kehon detoxifying ja ravitseva molemmat. Kehomme on noin kaksi tai kolme kuukautta uusiutua. Terve keho ja tasapainoinen huomioon, että on perus hyvän laadun siemennesteen ja hormonitasapainoon. Raskaus ja suunnittelu on useimmissa tapauksissa suosiossa. Yksinkertaisia vinkkejä ja helppo soveltaa maailmanlaajuisesti:

On monia nuoria tai keski-ikäiset, jotka eivät ole koskaan tehty analyyttinen ja nyt on hyvä aika nähdä, kuinka kehomme.

Tahansa illness tai jätä tämä parametri on käsiteltävä analyyttisesti, jos mahdollista, luonnon korjaustoimenpiteitä.

Poista meidän huonoja tapoja: nyt on sopiva aika lopettaa, usein oleskelee myöhään, käyttää huumeita tai alkoholia. Mikään ei tykkää hyvää motivaatiota tehdä sitä ja tietenkin ajatus, joiden lapsi on yksi parhaista siellä. Sitä mieltä, että on huonoja tapoja aina raskauden ehkäisyyn tai vahingoittaa sikiötä.

Parantamalla ruokavalion: juo kaksi-kolme litraa vettä päivässäajamaan poistaa myrkkyjä kehomme. Poista kaikki muiden juomien kuin (mehu), vesi-tai yrttiteet meidän lääkäri tai asiantuntija on suositellut.

Ei kulu enempää kuin viisi tuntia syömättä, jotta ei hypoglykemia (ylä-ja alamäkiä verensokeri tai glukoosi meidän veressä).

Lisätä kulutusta vihanneksia, hedelmiä ja täysjyvätuotteita (ruskea riisi, hirssi, Kvinoa, Amaranth, kaura, ohra, maissi, jne.).

Vältä paistettuja ruokia, rasvaa, liikaa suolaa, sokeria, vähentää eläinproteiinia (punaista lihaa, makkaroita, munia, jne..) Ja lisätä kasviproteiini (soija-tai soijapapuja, herneitä, papuja, linssejä, tofua, gluteeni, pähkinät, jne.).

Sisällä ihanteellinen maito on käynyt kuten jogurtti ja kefir. 

Yleensä yrittää saavuttaa, mikäli mahdollista, elintarvikkeet ilman kemiallisia lisäaineita (luonnonmukaisia elintarvikkeita ja luonnonmukaista).

Ota ylimääräistä ravintolisä: Meidän lääkäri tai asiantuntija voi neuvoa monivitamiini sopii meidän tapauksessa niin, että meillä ei ole mitään ravintoaineita.

Jälleen Viittaan lääkärin tai erikoislääkärin kuulla annosta. Miten työ sanot luontaistuotekauppias tai apteekista, koska se riippuu esittelystä ja tuotteen pitoisuus.

Practice jonkinlaista liikuntaa: edes lievää käyttää (kävely, pyöräily, jne. ..). Edistää hapetus kehomme, auttaa poistamaan myrkkyjä ja edistää OveraVL terveyteen. Vältä kemikaalien kanssa: se on aika pohtia, kuinka monta turhaa kemikaaleja käytämme kodeissa ja myös työpaikoilla.

Lähes aina voimme tehdä ilman niitä tai voimme löytää luonnollinen korvike (kysy herbalists ja terveys ruokakaupoista). Jos käytät jotain lääkettä neuvottelematta lääkärisi kanssa, jos voit antaa lisää luonnollinen vaihtoehto (jotkut ovat edelleen tehdä lääkekasvit tai ei haittavaikutuksia). 

Mieti tulevaisuutta: we on keskustella kumppanisi muutoksia syntymän vauvan tulevaa asemaa elämäämme, ja katso, jos nyt on oikea aika, ja jos me todella valmiita selviytyä näistä muutoksista (vähemmän aikaa meille enemmän kuluja, vähemmän halukkuutta tehdä pitkät työajat jne).

Poista stressi: tosiasiat jättää oven auki adoptioita usein poistaa paljon stressiä ja parit. Se on hassua, kuinka monta hedelmätön parit lannistunut, joilla on yrittänyt aina hedelmällisyyteen tekniikoita, kundopting lapsi yleensä pysyy raskaana. 

Tämä osoittaa, että stressi on yksi tärkeimmistä vihollisia, kun raskaaksi. Kerrataanpa prioriteetit elämässä, että olemme asettaneet ja perusteellisesti analysoida jota tuottaa enemmän stressiä ja onko se todella sen arvoista. Romanttinen suhde on yleensä aina tukea, kun ne jakavat tavoitteet ja vähentää stressiä.

Clearing esteen Becoming Hedelmällinen

Koska mies ja nainen ensimmäinen kävelivät maan päällä, on olemassa ihmisten on riippuvainen kyvystämme lisääntyä. Tämä on tietenkin totta kaikille eläimille. Mutta nyt, yhä useammat ihmiset ovat yllättyneitä siitä, että lisäys ei ole niin helppoa ja yksinkertaista, koska se voi vaikuttaa. 

Sen sijaan monien parit, onnea ja jännitystä suunnittelun perhe on korvattu stressiä, ahdistusta ja turhautumista infertility. Infertility määritellään kyvyttömyys to kuvitella jälkeen kahdentoista kuukauden hyvin ajoitettu, ehkäisymenetelmiä ilman kondomia. 

Aikataulu on vähintään kuuden kuukauden ajan, jos nainen on yli 35-vuotiaana. Tämä kuvastaa sitä, että naisen munan laatu heikkenee, kun 35-vuotiaana ja pari olisi näin ollen hakea lääkärin apua aikaisemmin. Lisäksi naiset, jotka eivät pysty tekemään raskauden ajan on sanottu olevan infertile.Just Kuinka yleistä hedelmättömyys? 

Noin yksi kahdeksasta parit on ongelmia tulla raskaaksi, ja tilastollisestiottaen aiheuttaa hedelmättömyyttä on todennäköisesti peräisin ihmisen sellaisena kuin se on peräisin nainen. Kolmasosa hedelmättömyyden tapauksista johtuu Mies kysymykset ja yksi kolmasosa johtuu naisten asioita. Jäljellä kolmasosa hedelmättömyyden tapauksissa syynä on joko yhdessä miesten ja naisten asioita ja syy on yksinkertaisesti unknown.

In jotta pari menestyksellisesti kuvitella, monien monimutkaisten prosessien tulee tapahtua oikeassa järjestyksessä. Aloittaa, nainen on vapauttaa muna edestakaisin munasarjojen ja että muna on läpi munanjohdin kohtuun. Vaikka tämä tapahtuu, sperma on yhdessä ja hedelmöittää munasolun. Tämä hedelmöitetty munasolu on tällöin liitettävä sisällä kohtuun. 

On monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa näihin prosesseihin ja aiheuttaa hedelmättömyyttä. Siksi, hormonit on tasapainoinen ja lisääntymisterveyden järjestelmien on oltava toimivat parhaalla mahdollisella tasolla, jotta raskaaksi. Kun otetaan huomioon kaikki fysiologiset, psykologiset ja hormonaalisettapahtumia, jotka on toteutettava kunnolla, ei ole ihme, että lapsettomuus on niin common.

The mahdollisia hedelmättömyyden syynä on lukuisia. Miehillä, alhainen siittiöiden määrä tai puute siittiöiden liikkuvuutta voivat aiheuttaa siittiöiden päästy muna. Naisilla, vaurioitunut munanjohtimissa, fyysiset ongelmat kohtu tai kohdun fibroids voi aiheuttaa lapsettomuutta. Tietyissä tapauksissa on geneettinen syy, kun taas muissa tapauksissa, ympäristötekijät ovat syyllisiä, erityisesti altistumisentoksiineista. 

Myös munien tuotannossa on haittaa naisille, jotka ovat vakavasti alipainoisia tai ylipainoisia ja muna laatu heikkenee, koska nainen lähestyy 40-vuotiaana. Tällaisen pitkä luettelo muuttujien määrittämiseksi mahdollisesti aiheuttaa lapsettomuutta voi olla vaikeaa. Tämä hankaloittaa entisestään se, että 15% lapsettomuuden tapauksista ei ole tiedossa cause.

Assisted Reproductive Technology (ART) on tehnyt suuria voittoja viime vuosina ja tarjoaa valopilkku on hedelmätön parit. Assisted Reproductive Technology (ART) on yleinen termi, jota käytetään eri tekniikoita, jotka voivat auttaa hedelmättömiä parit raskautta. Yksi tällainen tekniikka on kohdunsisäinen keinosiemennys (Iui), tai keinosiemennys, jossa siittiöiden tuodaan naisen kohtuun ja lannoitus tapahtuu sisällä naisen elimistöön. 

Toinen yhä enemmän yhteistä lähestymistapaa on koeputkihedelmöitys (IVF), jossa ovulaatio on hallinnassa hormonaalisesti, munat poistetaan naisenmunasarjat, siittiöiden hedelmöittää munat ulkopuolella naisen kehon ja hedelmöittynyt munasolu siirretään naisen kohtuun. Lisäksi on olemassa monia muita viimeisintä tekniikkaa saatavilla riippuen pari ainutlaatuinen situation.

However, useimmat ihmiset ovat hämmästyneitä siitä, että moderni, state-of-the-art lisääntymis-tekniikka on rutiininomaisesti yhdistettynä muinaiset kiinalaiset paranemista, joka on ollut käytössä tuhansia vuosia. 

Kiinan taide akupunktion on osoitettu kliinisestitärkeä rooli hoidossa hedelmättömyyttä, ja ART erikseen. Eräässä tutkimuksessa naisilla, joille koeputkihedelmöitys (IVF) sai akupunktio hoitoa 25 minuuttia ennen ja 25 minuuttia sen jälkeen, kun hedelmöittynyt munasolu siirretään kohtuun.

Nämä naiset olivat huomattavasti korkeampi raskauksia kuin ryhmä naisia, joille IVF ilman akupunktio hoitoa. Tämä tutkimus on dokumentoitu julkaisun vaikutus akupunktion raskauteen Rate Patients joille tehdään keinohedelmöityksiä Therapy.

How ei akupunktio parantaa syntyvyys? Akupunktio voi auttaa sääntelyn naisen hormonit ja kuukautiskierto, lisää verenkiertoa ja munasarjat ja kohtu, ja parantaa tuotannon ja laadun rakkulat munasarjoissa. Miesten, akupunktio voi auttaa parantamaan siittiöiden parametrit.

Akupunktio on yhä tavallisempaa hoidossa lapsettomuuden, koska se on havaittu paranevan määriä pregnaNCY ja elävänä syntyneiden. Käytetään joko yhdessä viimeisintä tekniikkaa tai ei, akupunktio voi auttaa lisäämään pari on mahdollisuus tulla raskaaksi ja luoda perheen unelmans.

Toinen tärkeä seikka on naisten seksuaalisen halun puuttuminen. Täällä autetaan voi tulla tehokas lääke Lovegra, jota kutsutaan myös Viagra naisille.

Author: