Ärtyvän suolen vähemmällä Ärsyyntynyt

COMMENTS (1)
Ärtyvän suolen oireyhtymä

Ärtyvän suolen oireyhtymä on epämukavaa ja epämiellyttävää. Kuten nimi kertoo, jos sinulla IBS tuntuu kuin jos suoli on huonolla tuulella, epävarma siitä, millä tavalla se aikoo ilmaista itseään yhdestä hetkestä toiseen. Yksi hetki sinun suoli näyttää hymyilevä ja iloinen, Lulling sinut väärän turvallisuuden tunteen, ja sitten Wham! Arvoisa grumpy päättää takana hänen ärtyisä pään ja heittää kiukutella kerran.

Koskaan ei oikein tiedä, mitä "herra ärtyisä Bowenl "aikoo tehdä seuraavaksi. Aivan kuin hän osallistuu peliä Charades. Heti kun teet oikein arvata, mitä hän saakka, hän alkaa pelata eri osaan. Joskus hän voi olla hiljaa Moody, mutta voit tuntea hänen kasvava tyytymättömyys kuin tulivuori liikkuvat kun hän yrittää päättää, milloin tarkalleen puhjeta. Olet tällä välin mielikuvituksen varaan, millä tavalla hän päättää näyttää hänen ärtyneisyys.

Kysymys siitä, miten sujuvasti alas hänen sekaisin featheRS on aiheuttanut miljoona kertaa. Miten voit saada valvoa oman suolen? Useimmat ihmiset kokeilla erilaisia asioita. Jotkut työskentelevät sinut taas, toiset eivät. Onnekas muutama löytää parannuskeino IBS ja siirtyä eteenpäin elämässä ja onnellinen hymy helpotusta.

Riippumatta hoidon IBS että te jatkaa, on tärkeää tehdä kaikkea mitä voi tuntea, että käytät valvontaa. Tämä on totta hoitoon tahansa sairaus. Kun sinusta tuntuu, valvonta-ja positiivinenTietoja tulokseen, hoidon tulee aina olla tehokkaampi kuin jos olet masentunut ja negatiivinen. Let's face it, plasebo vastaus osoittaa meille, että mieli on uskomattoman tehokas; 30%: ssa tapauksista (keskimäärin) Ajattelin vain, että jotain apua saavat sinut tuntemaan itsesi entistä mukavampaa.

Omat mielen ja kehon ovat väistämättä sidoksissa. Voit oppia käyttämään mielen suoraan elimistössä ja tämä on todettu olevan erittäin tehokas terapeuttinen vaikutusmonilla alueilla tautia. Hoitoon IBS, tieteellinen tutkimus on osoittanut, että hypnoosi ja visualisointi hoito on usein tehokkaampaa kuin huumeet. Ei vain, että hoito IBS avulla hypnoosi on osoittautunut hyödyttää kaikkia oireita, toisin kuin lääkkeitä, jotka käsittelevät yksi oire tai toisella. Hypnoottinen parannuskeinoa IBS on myös myönteisiä pitkän aikavälin vaikutuksia, se ei ole vain tilapäinen latistu.

Voit todellakin käyttää mielesi kertoa kehosi rentoutua ja chill out.Voit käyttää hypnoosi aiheuttaa luonnollista rentoutumista vastausta omassa fysiologia ja visualisointi kuvitella parempaa tuulinen suoliston toimintaa. Voit kouluttautua oman ärtyvän suolen olla nöyrä, lieviä ja hyvin käyttäytyviä. cialis rinnakkaisvalmiste

Author: