Meidän hidastuminen aineenvaihdunta kun vanhenemme

COMMENTS (1)
aineenvaihdunta ja ikä

Sen perus-elämän tosiasia. Kuten Iän myötä aineenvaihdunta alkaa hidastua ja vanhemmat saamme hitaammin se saa. Että kuinka luonto toimii. Hidastaa aineenvaihduntaa isnt aina havaittavissa joko sen mikä livahtaa jopa meitä ja ennen kuin tiedämme sen Theres 10 tai 15 ylimääräistä kiloa roikkui kehomme.

Tai ehkä youve sai vain 5 tai 10 puntaa, mutta vaatteita vain tunnu sopivan paljon tiukempi. Kuten ikääntyessään monille keho alkaa tehdä ajatella, se alkaa hankkiutumaan eroonlihas-ja korvaamalla se kiva rasvakerros.

Olemassa muutamia syitä, että tämä alkaa tapahtua, koska saamme vanhempi. Useimmat ihmiset ikääntyvät tarkoittaa sitä, että vähemmän aktiivisia. Olemme myös dont todella muuttaa tapaa syömme ja myös kalorien saanti alkaa ohittaa meidän lämpöarvo tuotos. Tämä muutos voi olla hidasta, koska rasvakerrokseen hitaasti alkaa sen salakavalasti etukäteen.

Ihmisen kasvuhormoni, hormoni vastaava kasvattanut lapsen ja aikuisen huppu, alkaa pienentyä. Elin, No enää tarvitse kasvaa, tuottaa vähemmän ja vähemmän, sillä siinä ikäisille. Ihmisen kasvuhormoni on vastuussa myös rakentamiseen ja kunnossapitoon lihasmassaa ja se heikentää kehon on vaikeampi aikaa säilyttämään lihakset.

On yksi tapa hidastaa hukka-lta lihakset ja pitää, että nuorekas elinvoima ja kehon . Tutkimus on osoittanut, että harjoitus pitää aineenvaihdunta toimii tehokkaasti, ja se tarkoittaa polttamista kaloreita ja ylimääräinen rasva. Eräässä tutkimuksessa joukko vanhempia miehiä oli jaettukahteen ryhmään.

Yksi ryhmä on saatettu käyttää ohjelmaa muu ryhmä ei saa mennä heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Lopussa tutkimuksessa niitä verrattiin molemmissa ryhmissä kahteen ryhmään nuorten miesten vastaavia elämäntavat. Vanhempi ryhmä sohvalla perunoiden keskimäärin 22,2 kiloa enemmän rasvaa kuin heidän nuoremmat kollegansa. Vanhemmissa harjoitus sen sijaan oli vain noin 9,5 ylimääräistä kiloa rasvaa jälkeen aiempaa aktiivisempaa nuoremmat kollegansa.

Eräässä toisessa tutkimuksessa todettiin, ettämiehet nostaa painoja voi lisätä paitsi niiden lihasvoimaa yli 200 prosenttia, mutta niiden kasvuhormonin vähentynyt merkittävästi hidastunut, jotta ne voidaan paitsi lisätä lihasmassaa, mutta myös ylläpitää sitä. 

Säilyttää ja jopa lisätä aineenvaihduntaa kun me ikä on täysin mahdollista, mutta se vie vähän motivaatiota teidän. Yhdistelmänä asianmukaisen ravinnon ja urheiluohjelman kanssa voit käyttää Xenical Orlistat. Noudattamalla kolmea helppoa vaihetta, elää tervettä, käyttää ja syödä oikein hitaasti tuhlausta lihasmassan voidaan AVOided jopa tervetulleiksi tulevina vuosina.

Author: